Sumalak – ezgu tilak, totli yemak

Taom ta’mi, totli bo‘lgani tatib ko‘rilganidan keyingina bilinadi. Suhbatning shirin va mazmundor bo‘lishi suhbatdoshlarning saviyasi va bilim darajasiga bog‘liq. Sumalak sayli munosabati bilan dilgir suhbatlardan bahramand bo‘lish katta ahamiyatga ega.

2018 yil 23 mart kuni Toshkent irrigatsiya va qishloq xo‘jaligini mexanizatsiyalash muhandislari instituti 4-sonli talabalar turar joyida  Navro‘z bayrami munosabati bilan sumalak tayyorlandi.

Talabalar turar joyi mudirasi Dilfuza Aminova 3 ta qozonda sumalak pishirishda bosh-qosh bo‘ldilar

O‘yin-kulgular, talabalar tomonidan qiziqarli sahna ko‘rinishlari, taniqli shoirlarning she’rlaridan yoddan o‘qib berishdi.

Talabalar institut rahbarlariga minnatdorchilik bildirdilar.

 

4–TTJ tarbiyachi-pedagogi Javlonbek Qutlimurotov axboroti

Institut matbuot kotibi Rahimboy Jumaniyozov